X?

Fråga oss

Om Wä Bil

Om Wä Bil

Wä Bil AB grundades 1940 och är idag ett av Kristianstads äldsta bilföretag.

Kunden viktigast av allt

För Oss på Wä Bil är du som kund viktigast av allt! Det är viktigt att vi kan ge bilen bra service men framförallt vill vi att du som äger bilen ska känna dig omhändertagen och nöjd med ditt besök hos Oss. En nära personlig kontakt med våra kunder från år till år tror vi haft stor betydelse för vår framgång.

Vårt mål är utomordentligt nöjda kunder!

Familjär känsla

Vår målsättning är att ha ett kundbemötande i världsklass! Våra medarbetare här på företaget har både hög kompetens och ett stort engagemang vilket lägger grunden för ett väl utfört arbete. Medarbetarna på Wä Bil utgör ett fantastiskt team där alla är en viktig pusselbit för att vardagen ska fungera.

Två fina märken

Wä Bil har glädjen att få representera två starka och högkvalitativa bilmärken, Peugeot och Mazda. Detta betyder mycket för vår framgång, det finns en modell för praktiskt taget varje behov, såväl privat som tjänstebil och transportbil.

Företagsutveckling Wä Bil AB

Wä Bil AB är företaget med fokus på framtiden. Lokalerna har mer eller mindre totalrenoverats under 2010-2014. Stor satsning gjordes under 2010 på Peugeot Transportbilar och sedan 2013 är Peugeot Transportbilar näst störst i Kristianstadsregionen. Bil- och serviceverksamheten med Peugeot som bas kompletterades 2012 med Mazda. 2013 blev Wä Bil AB certifierad återförsäljare för Peugeot, bland de fem första i Sverige. Certifieringsprogrammet tar sikte på kvalitet- och miljöpolicy, ledningsarbete och kundnöjdhetsprogram.

Svensk bilprovning

I december 2011 flyttade Svensk Bilprovning in som hyresgäst på anläggningen. Verksamheten var ett pilotprojekt och som nu utgör en framgångsrik grund för flera liknande etableringar i Sverige.

Wä Bil miljöbiltvätt

I oktober 2011 öppnade miljötvätten som är en modern och miljövänlig gör-det-själv tvätt för såväl person- och lätta transportbilar som för husvagnar och husbilar. Anläggningen är idag den enda i Kristianstadsregionen med underspolning och 3,5 m i takhöjd.

Välkommen till Oss på Wä Bil AB

// Zandra Gauffin, VD