Jobba hos oss

Jobba hos oss

Besitter du ett vinnande affärsmässigt tänk och har erfarenhet från företagsförsäljning sedan tidigare?

Wä Bil AB expanderar ytterligare och söker marknadens bästa företagssäljare till Peugeot Företagsbilar – Wä Bil AB Kristianstad!

Som B2B försäljare är ditt huvudansvar att bearbeta och utveckla både nya och befintliga kundkontakter. Du arbetar långsiktigt och just i den här rollen kommer stort fokus ligga på upparbetning av nya kundkontakter och besökande försäljning. Arbetsuppgifterna innebär till stor del därför att skapa goda och långvariga relationer samt att driva hela försäljningsprocessen från start till mål.
Vidare arbetar du bland annat med offerter, skapa ordrar, bevaka leveranser och följa upp affärer. Du ansvarar för att vara kundens kontakt genom hela försäljningsprocessen och du ska se till att våra kunder blir utomordentligt nöjda med vårt sätt att tillgodose deras behov på.

Som arbetsgivare kan vi erbjuda dig ett självständigt arbete i en expansiv organisation. Du får arbeta med att av marknadens ledande varumärken och du har möjligheter till kontinuerlig utbildning för att du ska kunna utvecklas inom yrket.

Kvalifikationer

  • B-körkort är ett krav
  • Gymnasieutbildning, har du läst inriktning ekonomi eller marknadsföring är det meriterande
  • Erfarenhet från liknande tjänst. Har du dessutom arbetat med bilhandel och B2B-försäljning är det meriterande

Vi söker dig som

  • Har haft en liknande tjänst tidigare
  • Är strukturerad och noggrann – Du arbetar självständigt med mycket eget ansvar och med varierande arbetsuppgifter
  • Är mycket målinriktad – Du kommer ha ett personligt försäljnings och resultatmål och lönen är till viss del provisionsbaserad
  • Är driven – Du planerar ditt arbete och motiveras av utveckling och utmaningar. Som person är du positiv, social och har lätt för att skapa och bibehålla goda kontakter med både kunder och kollegor. Under mer intensiva perioder arbetar du med bibehållen fokus och kvalitet och du är alltid beredd på att göra det lilla extra som behövs för att göra kunden nöjd med sitt besök hos oss.

Låter det intressant eller känner du någon som passar in på beskrivningen?

Du är varmt välkommen med din ansökan på mail, fredrik.ranehammar@wabil.se senast 2021-02-10. För mer information om tjänsten kontakta Försäljningschef Fredrik Ranehammar 044-245710. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.