X?

Fråga oss

Jobba hos oss

Jobba hos oss2019-10-22

Wä Bil AB söker bilskadereparatör

Om rollen 
Vi söker nu efter en bilplåtslagare/bilskadereparatör för att på bästa sätt kunna tillgodose kundernas behov och förstärka vårt team. I arbetet får du möjlighet att arbeta med allehanda plåtskador och reparation av kaross, plåtarbeten, riktbänk-arbeten, olika reparationsarbeten men också diverse glasarbeten.

Din profil 
Vi ser att du har en fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri på minst gymnasienivå och du som söker får gärna ha arbetat som bilplåtslagare på en skadeverkstad tidigare. Då bilarnas utrustning blivit mer avancerad ser vi modernt tekniskt kunnande som meriterande men också om du har kunskaper i skadekalkylering. B-körkort är ett krav. Du är noggrann och ansvarstagande med stort tålamod och sinne för form. Du trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt också en självklar lagspelare. Är du dessutom serviceinriktad och en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

Vi erbjuder 
Vi erbjuder dig bra en god arbetsmiljö i en väletablerad och utrustad anläggning, anställningen innebär en sysselsättningsgrad på heltid och vi arbetar med fast lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag till bjorn.henningsson@wabil.se

Kontaktperson: Björn Henningsson, Servicemarknadschef 044–245701